Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Bűnügyi laboráns szeretnék...

Bűnügyi laboráns szeretnék lenni. Hol lehet ilyet tanulni?

Figyelt kérdés
2012. aug. 2. 18:11
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát ilyen képzés biztos, hogy nincs. Valószínű el kell végeznek egy biológia, kémia vagy hasonló szakot, majd utána a mesterképzést, és majd ha elvégezted és lesz egy képesítésed, pl. mikrobiológus, vegyészmértnök stb, akkor elmész rendőrséghez laborba dolgozni (Amúgy én is ide fogok egyszer, ha elvégzem a biológus bsc + Msc-t)
2012. aug. 2. 18:25
 2/8 A kérdező kommentje:
kémia bsc-re jelentkezte, idén kezdem, de akkor jó irányba haladok, köszi! :)
2012. aug. 2. 18:28
 3/8 anonim ***** válasza:
:) Nincs mit:) Mondjuk csak én gondolom így, meg ahogy nézelődtem neten ilyesmiket találtam, ha vki jobban tudja akkor nyugodtan kijavíthat:)
2012. aug. 2. 18:30
 4/8 anonim ***** válasza:
A sz@r fizetésre kezdj el készülni. Lélekben.
2012. aug. 2. 19:02
 5/8 A kérdező kommentje:
nem az volt a kérdés, h hol jó a fizetés! ;)
2012. aug. 2. 19:04
 6/8 anonim ***** válasza:
Bocs, hogy fel akartalak készíteni erre a koránt sem kellemes részére a dolognak:D Mondtam én egy szóval is, hogy hülye vagy ha az leszel? Na ugye, hogy nem. Csak sokan nem tudják egy-egy szakmáról, mert nem annyira népszerű, hogy a benne dolgozók alul vannak fizetve, aztán csodálkoznak amikor odakerülnek. Csupán ettől szerettelek volna megkímélni maximális jóindulattal, ha netalán te is azok táborát erősítenéd, akik nincsenek tisztában az ottani bérekkel. Egyébként jó irányba haladsz a tanulást illetően.
2012. aug. 2. 20:54
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenki tisztában van ezzel, hogy nem fog milliókat keresni, de szerintem amíg te nem ott dolgozol, addig inkább ne adj ilyen tanácsokat. Mi TTIK-sok kapunk eleget az ilyen semmitnemérő tanácsokból, h nem tudunk elhelyezkedni stb, közbe meg épp, hogy a mi munkánkra van szükség, és mivel kevesen végzik el, még diploma elött jellemző, h mindenki munkát talál. Szóval ennyit erről és az okoskodókról.
2012. aug. 2. 20:58
 8/8 anonim ***** válasza:
Rossz hír:Bűnügyibe kihalásos alapon lehet bekerülni.
2012. aug. 18. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!