Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Okj, informatikai képzés?

Okj, informatikai képzés?

Figyelt kérdés
Azaz most ősszel jön az utolsó évem és OKJ-t szeretnék letenni utána valami informatikai szakmát. Tudnátok javasolni párat amit érdemes lenne megnézni? Már infóból megvan az előre hozott érettségim ,de az nem nagy szám.
2012. júl. 31. 11:52
 1/3 anonim ***** válasza:
2012. júl. 31. 12:01
 2/3 A kérdező kommentje:
feltettem ide is hátha többen rátalálnak több vélemény érdekelne.
2012. júl. 31. 12:03
 3/3 anonim válasza:
Heló. Informatikai hálózatépítő és üzemeltető, nekem ez van, bele kóstoltunk Ciscoba stb., de ne várd egy Okj-s képzéstől, hogy mindenre megtanítson, ahhoz, hogy használható tudásod legyen 90%-ban magadtól kell tanulnod. Az iskolában kb. csak azt hallod, hogy milyen irányban kéne elmozdulni. Másrészről ha informatikában akarsz elhelyezkedni az OKJ kevés:\ nekem 3 szakmám van ebből 2 infós, és így se nagyon találok melót vidéken, ha nem akarsz diplomát, akkor ajánlom a cnc esztergályos, elektronikai műszerész, és hasonló képzéseket, ezekkel biztos kereshetsz, és hidd el közelebb leszel az informatikához mint most gondolnád.
2012. júl. 31. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!