Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Felvettek egyetemre, de nem...

Felvettek egyetemre, de nem vagyok regisztrálva a Facebook nevű oldalra. Lehet ebből gond?

Figyelt kérdés

Nem agyon szeretem az ilyen közösségi oldalakat, de van pár ismerősöm, akik már pár évre egyetemre járnak, és azt mondják, hogy bizonyos információkat csak ott lehet beszerezni.

Ebből mi igaz? Érhet valami hátrány emiatt?

2012. júl. 27. 18:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező! Gondolom a személyes adataidat félted, teljesen megértem. És pont a facebook az amelyiktől a leginkább lehet ilyen szempontból tartani. De mindenesetre meg fogod látni, hogy sok mindenből kimaradsz majd, és megérted hogy minden rossz ellenére mégis érdemes regisztrálni. Ha kedvesen megérteted a csop. társaiddal, hogy te miért vagy ellene, akkor biztos támogatni segíteni fognak, de ezzel nem csak a saját helyzetedet nehezíted meg, de egy kicsit az övéiket is.
2012. júl. 27. 19:24
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Ezeken felul a kozossegi elet is kovacsolodik a feszen. Ha bekerulsz egy idegen csoportba te nem tudsz ott kommunikalni veluk. Csomo mindenrol lemaradsz sajna.
2012. júl. 27. 19:38
 13/15 anonim ***** válasza:
Nekem sem volt az egyetem alatt, mondjuk most sincs. Semmi hátrány nem ért, pedig informatikus csoport volt. Úgyis lesz közös e-mail címe a csoportnak oda is felkerülnek a dolgok. Meg azért nem nagy cucc írni egy e-mailt a havernak.
2012. júl. 27. 21:27
 14/15 anonim ***** válasza:
45%

Hát nálunk tuti halott lennél és semmiről nem tudnál.

Zárt csoportunk van, minden ott hangzik el: vizsgacserék, óracserék, feltöltött anyagok, puskatippek, vélemények, segítségek, a csoportmunkákat is itt szoktuk megbeszélni.

Minden infó perceken belül eljut mindenkihez akár, és így olyanoktól is szerezhetsz infót, akit egyébként személyesen talán nem is ismersz (mi több százan vagyunk, plusz összemosódva az előttünk-utánunk lévő évfolyammal).

Hátrány eléggé érhet, ha te vagy az utolsó, aki megtud valamit - már ha valakivel véletlen szóba kerül a téma, vagy épp van olyan rendes, hogy csak neked letölti, becsatolja és átküldi mailben. :D

2012. júl. 28. 01:26
 15/15 anonim ***** válasza:
ez baromság! én már végzős vagyok és nincs fészbukom. a világon semmiről nem maradtam le.
2012. júl. 28. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!