Felvettek egyetemre, de nem vagyok regisztrálva a Facebook nevű oldalra. Lehet ebből gond?
Figyelt kérdés
Nem agyon szeretem az ilyen közösségi oldalakat, de van pár ismerősöm, akik már pár évre egyetemre járnak, és azt mondják, hogy bizonyos információkat csak ott lehet beszerezni.
Ebből mi igaz? Érhet valami hátrány emiatt?
2012. júl. 27. 18:56
1/15 anonim válasza:
Segítséget, infókat első kézből ott kapsz, könnyebb barátkozni és kapcsolatot tartani, ráadásul gyorsabban kérhetsz segítséget felsőbbévesektől. Regisztrálj, max nem hazsnálod, csak erre.
2/15 anonim válasza:
Érhet hátrány. Nálunk több csoport is van, és házi feladatokról, vizsgákról, óraütközésekről ott tudom a leggyorsabban megbeszélni dolgokat.
3/15 anonim válasza:
Annyiból jó, ha regisztrálva vagy, hogy ott vannak különböző csoportok, általában zártak, ahol a szaktársakkal meg tudjátok beszéni a dolgokat, segíteni tudtok egymásnak, a jegyzeteket könnyedén tudjátok cserélni stb.
4/15 anonim válasza:
SZerintem is érhet, mert nekünk is van csoport, ahol mindent meg tudunk egymással osztani, vizsgafeladatok, beadandók stb. Szerintem nagyon hasznos ebből a szempontból.
5/15 A kérdező kommentje:
Aha, értem; köszi. Regisztrálni nem fogok, majd megpróbálom megszerezni pár ember email címét. Tudom, az elég "old school", de nálam ez elvi kérdés.
2012. júl. 27. 19:07
7/15 A kérdező kommentje:
Hosszú lenne kifejteni, és a kérdés szempontjából nem is lényeges.
2012. júl. 27. 19:10
8/15 anonim válasza:
Én sem értem, mi ez kultúrsznob viselkedés. Most magadat fosztod meg a friss infóktól, mert szerintem egy idő után nem fog neked mindenki külön átküldeni a dolgokat, meg beszélgetéseket, mert semmi értelme
9/15 A kérdező kommentje:
Nem is várja el senki, hogy megértsd. :D Még egyszer köszönöm a válaszokat!
2012. júl. 27. 19:13
10/15 anonim válasza:
Hát nálunk minden a facebookon történik. Volt hogy ott üzent a tanár a vizsgaidőpont módosításáról is. Tehát, én javaslom a regisztrálást. Egyébként én is csak ezért regisztráltam, ezelőtt nekem se volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!