Tényleg van olyan az egyetemen hogy egyszeri szoc. ösztöndíj amit minden elsős megkap?
Amikor még én voltam elsős, akkor karácsonyra kaptunk 20 ezer forintot, miivel első félévben még nem volt tanulmányi ösztöndíj. Nem kellett igényelni, csak kaptuk:D
De a következő évfolyamnak ilyen már nem volt.
Amúgy SZTE.
Egyeteme válogatja.
Nálunk egy ideig volt, utána abban az évben amikor én voltam gólya megszűnt. Rá 2 évvel visszahozták. Minden gólya kapta, mert ugye ösztöndíja még nem lehetett.
De egyszeri szoctámnak NÁLUNK nem ezt nevezték, ettől teljesen független volt.
Az egyszeri szoctámot nálunk félévente egyszer igényelhetted olyan váratlan kiadásra aminek kifizetése gondot okozott a családnak. Pl haláleset és temetési költségek, vagy elromlott a hűtő, mosógép stb.
Ilyenekre ítéltek meg párezer forintot, kivétel a halálesetet, az automatán 30e ft támogatást jelentett, a temetési számla leadásával.
Nálunk létezik ilyen támogatás, alaptámogatás a neve. Azt minden elsőéves megkapja, aki igényli és valamelyik feltételnek megfelel, az adatlapon szereplők közül.
Létezik ugyanakkor egy rendkívüli szociális támogatás is, ami ua., mint amit az egyik előző válaszadó írt: rendkívüli esetben, félévente egyszer igényelheted.
Én bátyám eltűnésekor igényeltem, megkaptam.
Az alaptámogatás nálunk ha jól tudom, 60e körül volt 2 éve - Pannon Egyetem
jesszusom utolsó.
és meglett a bátyád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!