Szociális ösztöndíj. Fogyatékosság - kell-e orvosszakértői bizottság által kiállított dokumentum?
szoctámhoz szakértői vélemény kell. Én elmondtam, hogy mihez kell, bementem személyesen és megvolt 1 héten belül.
BGF melyik karára mész?
Utolsó vagyok. REmélem nem gond, h kérdezősködök, de azt megkérdezhetem, h milyen tipusú a fogyatékosságod?
(írhatod privibe is, ha megírod, megírom miért kérdeztem, addig inkább nem szeretnék semmit írni róla..)
köszi mindenkinek a válaszokat... :) látásproblémám van, amire kapok emelt szintű családit, de amikor azt intéztem kb 5 hónapig tartott mindennel együtt véve... és annyi időm nincs már, ezért kérdeztem, hogy nem-e elég egy szakorvosi igazolás, vagy ilyesmi...
BGFen jelentkeztem a PSZK-BP-n projektmenedzser-asszisztens OKJra első helyen, másodiknak pedig a BGF-KVIF-karán a vendéglátó szakmenedzsert jelöltem meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!