Kinek mennyi idő alatt dolgozta fel a felvi a feltöltött papírjait? Én 4 napja töltöttem fel, de még mindig csak "továbbítva feldolgozásra"?
Figyelt kérdés
Szerettem volna megnézni, hogy minden rendben van-e a papírokkal, de így 10-éig kb. esélyem sem lesz..
A felvin azt írják 3 munkanap.
2012. júl. 8. 11:29
2/7 reptoid válasza:
Kb 1 hét alatt eljutott továbbítváról feldolgozás alattig, majd még egy hét alatt fel is dolgozták. Volt olyan, amit már másnap feldolgoztak. Teljesen random, ne aggódj. Több százezer dokumentumot dolgoznak fel ezekben a napokban jórészt. Ez csak egy fícsör, hogy megnézheted, miként áll. A nem e-felvizők nem látják, aztán nem is izgulják szét magukat :D
3/7 anonim válasza:
én 8 napja töltöttem fel és még mindig továbbítva feldolgozásra.
4/7 anonim válasza:
a bizonyítványomat 2 nap alatt feldolgozták, az érettségi bizonyítványom pedig már több mint 2 hete feldolgozás alatt van... :?
5/7 A kérdező kommentje:
Aha, hát akkor nem várok rá..
Azért szerettem volna megnézni, mert a érettségi tanúsítvány, amiben egy javított érettségi százalékom van csak a bizonyítvánnyal egy pdf-ben lett bescannelve ezért a tavalyi bizonyítványommal együtt töltöttem fel. Tanúsítvány címen raktam fel és remélem, hogy ezért nem a tavalyi százalékot, hanem a tanúsítványét fogják beszámítani..(már ha észreveszik..)
2012. júl. 9. 18:05
6/7 anonim válasza:
Nekem a középiskolai bizonyítványt 2 nap alatt feldolgozták, az érettségi bizonyítványt és a tanúsítványt 5 nap alatt (hétvégét is beleszámítva). Azt hiszem nekem szerencsém volt ezek alapján..
7/7 A kérdező kommentje:
Megírtam a gondomat emailben a felvinek, de csak annyi válasz jött, hogy minden esetben a legjobb pontszámmal számolnak. Gondolom akkor látják így is..
2012. júl. 11. 10:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!