Anglisztika szakon milyen minort lehet felvenni? (ELTE)
Szia :)
Nem tudom, aktuális-e még a kérdés, de: anglisztikán nem kötelező első évben minort felvenni, sőt. Ha hat féléves lenne a minorod, akkor igen, de ha csak négy, akkor másodév elején kell felvenni.
Spanyolt tanulhatsz addig az ELTE ITK-ban, olcsóbban, mint más nyelviskolában és kapsz érte gyakjegyet is. Szóval szerintem ne vedd fel a franciát, ha nem is szereted annyira, meg másodévig sok minden változhat. Lehet, hogy inkább specre mennél, nem is minorra, vagy más minor kezd érdekelni...
Szerintem sem kötelező első évben rögtön felvenni a minort! Ráér második évtől is, viszont annál tovább ne halogasd.
De ha "unalmadban" bejárnál első évben francia minoros órákra (ha megengedik), azzal nem vesztenél. Vagy ha spanyolos órákra nézegetnél be, azzal se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!