BGF- emberi erőforrások, valaki? =)
Figyelt kérdés
Kezdem azt hinni, csak én kezdek itt szeptembertől.2012. júl. 26. 20:06
1/3 anonim válasza:
Igen, csak téged vettek fel. Megírta a felvi.hu is.
2/3 A kérdező kommentje:
Annyira birom,hogy itt szinte mindenki azt lesi mibe köthet bele.:D
Nyilván gondolom,hogy nem egyedül leszek,ez félig vicces,félig elkeseredett megjegyzés volt,mert még nem találtam senkit.
2012. júl. 26. 20:28
3/3 anonim válasza:
Bocs, de két nappal a ponthatárok kihírdetése után mégis mitől vagy úgy elkeseredve? Egyáltalán miért gondolod, hogy olyan sokan olvassák ezt az oldalt?
Ráadásul többen linkeltek már egy facebookos alkalamzást, amellyel a jövőbeni szaktársaidat megkeresheted, és a felvi.hu-n is vannak. Több tucat egyetem több száz szakából nem biztos, hogy pont az ide felvettek olvassák a kérdésedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!