Ha van 2 emelt szintű érettségim és egy középfokú nyelvvizsgám akkor 139 ponttól többnek kell ki jönni, igaz?
Már mint a pontszámítási kalkulátorban.
Köszi
nem értem a kérdést. most úgy az egész pontszámodra gondolsz v a pluszpontokra? (pluszpontot már leírták előttem).
ha a teljes pontszámodra gondolsz, akk elég valószínű h elírtál valamit (és nem is kicsit).
Az egész pont 139 pont jött ki, nem plusz pont....Az összes pont!
Én sem értem am. :D
1. vagyok. Ja szóval nem pluszpontról van szó?? Bocsi, azt hittem :D
Na tehát akkor a felvi kalkulátorba Te beírtál két X eredményű emelt érettségit meg nyelvvizsgát és 139 jött ki? Hogy sikerültek ezek az érettségik? És a többi? Ez elég kevésnek tűnik, sőt....
Hát igen kb majdnem mindenből kettes voltam.... na úgy számoltam hogy: 3 év vége osztálytatok: Irodalom 3 Nyelvtan 2 Matek 2 Töri 3 Német 2, Fizika 2
Utolsó év vége osztályzatok: Irodalom 2, nyelvtan 2, Matek 2, Töri 2, Német 2, Fizika 2 és ki jött 26pont.
érettségi eredmények: Magyar 21%, Matek 25 % Német 36%, Fizika 37% Töri 20% és ki jött 28p
Nem jelentkeztem sehova, fel sem vettek volna....
De én beírtam mert tervezem h leérettségizek emelt szinten bioszból meg Kémiából és még csinálok egy nyelvvizsgát és még van 40 többletpontom.... és ezeket is hozzászámoltam, csak kíváncsiságból,. hogy akkor így hány pontom lesz és 139 pontot adott ki :(
Komolyan? nem is tudtam.
Okés és köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!