Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ez tényleg ciki? Ti mit...

Ez tényleg ciki? Ti mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Most fogom kezdeni az egyetemet, ami elég messze van, így megpályáztam egy pénzbeli öszöndíjat, ami 10 féléven át 150.000Ft/félév összeget jelent annak, aki megkapja. A gond csak az, hogy az ösztöndíj felajánlója és létrehozója az Always cég (tisztasági, eü.-i betétek). Sokan mondják, hogy ez ciki, és néha már azon kapom magam, hogy azt gondolom, szégyellném, ha ők támogatnának, pedig nagyon jól jönne az a pénz (a családom nem támogat). :(
2009. júl. 16. 10:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

utolsó előtti vagyok.--

az a lényeg h. ez a vállalat támogat téged anyagilag,a nyilvánosság neked azért feltétel,mert nekik te leszel a legfontosabb "reklám-figura".te majd nyilatkozgatsz itt-ott h. mennyire akartad ezt,nagyon várod,óriási lehetőség,hálás vagy az ALWAYS-nak blablabla..ez az ő hírnevüknek nagyon jó.te meg megalapozhatod a jövődet.ez a lényeg.ezért írtam h.üzlet,és teljesen mindegy h.mi a vállalat profilja,tisztasági betétek vagy akármi más.ők segítenek,te bevételt hozol nekik a reklám által.ennyi.ne filózz ezen.

drukkolok h.sikerüljön.

2009. júl. 16. 12:50
 12/13 A kérdező kommentje:
Kszi. :))
2009. júl. 16. 12:52
 13/13 anonim ***** válasza:

Jaja, én is olvastam a pályázatot. Sajna én nem jelentkeztem, mert kevesebb a pontom. Mi ebben a ciki?

Hát sz.arnám le h ki szól be ennyiért, odavigyorognék és mondanám, h félévi 150ért különösebben nem hat meg a szövege.

Ez nem gáz, hanem egy óriási lehetőség.

2009. júl. 17. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!