Most fogom kezdeni az egyetemet, ami elég messze van, így megpályáztam egy pénzbeli öszöndíjat, ami 10 féléven át 150.000Ft/félév összeget jelent annak, aki megkapja. A gond csak az, hogy az ösztöndíj felajánlója és létrehozója az Always cég (tisztasági, eü.-i betétek). Sokan mondják, hogy ez ciki, és néha már azon kapom magam, hogy azt gondolom, szégyellném, ha ők támogatnának, pedig nagyon jól jönne az a pénz (a családom nem támogat). :(
Miért lenne ciki? Ki fogja megtudni rajtad kívül, ha nem mondod el senkinek? Hol pályáztál, hogyan kell?
2009. júl. 16. 10:18
3/13 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki! Miért lenne az?
2009. júl. 16. 10:28
4/13 anonim válasza:
Jaa, előző vagyok értem már:D
De ne foglalkozz a céggel, meg más tényleg nem tudja meg ha nem mondod el. Nem?
2009. júl. 16. 10:28
5/13 anonim válasza:
szerintem meg a pénz akárhonnan is jön, sohasem ciki.
A menstruáció pedig az egyik legtermészetesebb folyamat a világon, tehát nem értem a problémát. De ha gondolod nyomorogj nyugodtan, a pénzed pedig add nekem:D Én ugyan közel lakom majd az egyetemhez, de elköltöm ruhára, motorra, nyaralásra, akármire, és nem fog érdekelni, hogy az alwaystől kapom:)
2009. júl. 16. 10:34
6/13 anonim válasza:
Szerintem akik leszólják, irigylik, amiért ösztöndíjat kapsz. Hidd el, a bankjegyeken nem lesz rajta az "Always" felirat. Amúgy engem egyetemista koromban az sem érdekelt volna, ha rajta van... Ne haragudj, hogy ezt mondom, de nem lenne egészen épeszű dolog elutasítani félévente 150.000 Ft-ot, olyan indokkal, hogy "ciki"... és ha állást ajánlanak az egyetem után? Azt is elutasítanád, és lennél inkább munkanélküli?
2009. júl. 16. 10:54
7/13 anonim válasza:
ilyeneket hol lehet találni? mondjuk kétlem,hogy fiúnak adnának :D de nem,nem ciki
2009. júl. 16. 11:10
8/13 anonim válasza:
teljesen mindegy melyik cég írta ki az ösztöndíjat.egy erős márkanevű vállalatról van szó,amely megteheti ezt és biztos nem csak önzetlenségből csinálja.nyilván mindenki jól jár a programmal.
egyáltalán nem ciki.ez üzlet.
2009. júl. 16. 11:32
9/13 anonim válasza:
11:10-es.egyébként ez a pályázat fiúknak is szólt,nem is értem miért csak lányoknak hirdették volna meg.ugyan már lejárt a jelentkezési határidő.talán jövőre.
előző voltam
2009. júl. 16. 11:37
10/13 A kérdező kommentje:
Azért ha megkapom, akkor vállalni kell a nyilvánosságot vele (ez benne van a szabályzatban). Vállalnám is, csak páran beszóltak, és elbizonytalanodtam..de most megnyugtattatok. Köszi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!