1 Hónap alatt 2 év matek anyagot meg lehet tanulni?
A matek tipikusan az a tárgy, amit nem megtanulni kell, hanem megérteni és begyakorolni.
Ha biztosra akarsz menni bizony jó lenne egy különtanár.
Egyébként pedig minden nap foglalkozz a matekkal 2-3 órát (közbe azért tarts szünetet).
Amire szükség van: egy jó tankönyv, füzet, írószer, számológép, órai matekfüzet.
A tankönyvben megnézed az elméletet, ha könnyebb úgy neked, akkor kiírod a füzetbe.
A legjobb szerintem az, ha a könyvben átolvasod az elméletet pl. a halmazoknál. Felírod a füzetbe középre, hogy halmazok, majd leírod a legfontosabbakat róla. Tehát készíts egy rövid, tömör vázlatot. Ezután nézd meg a tankönyvben a példákat, amin keresztül bemutatják, hogyan kell megoldani a feladatot. Utána pedig gyakorolj. Szerintem a legjobb az, ha az órai füzetből gyakorolsz, hiszen így biztos, hogy a tantervi követelményeket gyakorolod és még ellenőrizni is tudod magad.
De miért 2 éves tananyag kell a pótvizsgán?!
Azért most kezdtem el tanulni mert eddig sajnos dolgoztam segítettem a családomon és már nem volt időm meg kedvem már hozzálátni!
A másik kérdésre a válaszom hogy miért kétéves anyagból mert 1 év alatt 2 év anyagát tanuljuk meg és azért 9-10-es anyagot írtam!! De hozzáfogok tanulni és megírom hogy sikerült e augusztus 27-én :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!