Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Melyiket bárálják el pozitívab...

Melyiket bárálják el pozitívabbnak a technikusi végzettséget, vagy a felső fokú/ emelt szintű OKJ-s végzettséget?

Figyelt kérdés

2012. júl. 25. 17:30
 1/8 anonim ***** válasza:
Igazából a gyakorlat számít, de nyilván több eséllyel pályáz egy adott munkakörre egy főiskolán FSZ-t végzett ember (komolyabb munkakörökre gondolok). Szakközépben végzett FSZ-t nem értékelik.
2012. júl. 25. 17:42
 2/8 A kérdező kommentje:
Tudsz esetleg segíteni abban, hogy olyan képzést találjak ami felvételi pontot jelent, de még nincs érettségim tehát olyanra lenne szükségem
2012. júl. 25. 17:58
 3/8 anonim ***** válasza:
Ahhoz tudnom kellene, hogy milyen képzésre akarsz jelentkezni, de felvi.hu-n minden fent van.
2012. júl. 25. 18:11
 4/8 A kérdező kommentje:
az a baj h eddig mindenhol azt olvastam, hogy ha felsőfokú vagy emelt szintű a szakképesítés, akkor ahhoz bizony érettségi szükséges
2012. júl. 25. 18:23
 5/8 anonim ***** válasza:
Ez így igaz, de az új OKJ szerint nem lesz már felsőfokú szakképzés csak emelt szintű.
2012. júl. 26. 18:13
 6/8 A kérdező kommentje:
ez a január 1-től életbe lépő törvény alapján lesz? Az alapján majdnem duplája lesz az óraszáma mostaniaknak
2012. júl. 26. 22:07
 7/8 anonim ***** válasza:
OKJ képzésben megszűnik az FSZ, azt csak főiskola indíthat majd 2013-tól, jól beszélsz az OKJ-k óraszáma valóban nő, de a mostani 55-ös kódszámú képzés is emelt szintű lesz. A főiskolák által indított képzés,új néven: felsőoktatási szakképzés NEM OKJ bizonyítványt ad, hanem oklevelet, át lehet jelentkezni FSZ-ről erre az új felsőoktatási szakképzésre és szerintem át is kell, mert még sem OKJ végzettséged lesz. Ha érdekel írj privátban és átküldöm az új trövénytervezetet, de neten meg lehet találni. Üdv.
2012. júl. 27. 18:55
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi, megtaláltam én is :)
2012. júl. 27. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!