Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Van itt olyan aki kapott az...

Van itt olyan aki kapott az Oktatási hivataltól csekket amit 8 napon belül be kell fizetnie, holott nem is jelentkeztett felső oktatásba?

Figyelt kérdés

nem jelentkeztem sehova a 2010 éveben.. mégis 2010 szeptemberében kaptam egy levelet, h jelentkeztem és most perkáljak.. természetesen tudomást sem vettem róla.. de most !!!2011 !!!december közepén megint kaptam egyet, h 8 napon belül már pedig fizessek 9000 ftot..

nem tudom mi legyen.. mert 2012ben tényleg szeretnék felvételizni és félek ha ezt nem fizetem be akkor nem fogják kezelni az adataim stb..

2011. dec. 16. 18:14
 1/2 anonim ***** válasza:
54%
Mondjuk hívd fel őket, és mondd meg nekik, hogy vmi hiba van, mert te nem jelentkeztél. Ez még nem jutott eszedbe?....
2011. dec. 16. 18:22
 2/2 A kérdező kommentje:

de, eszembe jutott, képzeld.. csak most én hiába papolok nekik, h én bizony nem jelentkeztem, ha olyan papírt írtak, h jelentkeztem azt valami alapján kiküldték...

ha nem volt ilyen problémád mi a francért írtál ide? (:

nem tudsz talán olvasni? "Van itt olyan aki kapott .."

ha már így ledegradálsz ;)

a

m ennek a kérdésnek a lényege, h ha nem fizetem be akkor jövőre intézik-e az ügyeimet..

ja és tuti nem véletlen h PONT karácsony előtt küldik ki..

mivel neked ezzel kapcsolatosan nincs érdemi információd köszönöm a 'választ'.. de sokat nem segített holnao mindenképp felhívom őket.. csak gyorsabb választ szerettem volna... és este 6 kor hívhatok és akárkit ;)

2011. dec. 16. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!