Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintetek ha olasz nyelven...

Szerintetek ha olasz nyelven tudok felső fokon azt hol tudom hasznosítani? Megéri egyáltalán elkezdenem tanulni?

Figyelt kérdés

Egyértelműen a matek-fizika a kedvenc tantárgyam , és már most tudom , hogy ilyen irányba megyek majd tovább gimi után. De a gimiben szeretném befejezni a nyelvtanulást egy angol középfokúval és egy olasz felsőfokúval(kéttannyelvű osztályról lenne szó). Sokan azt mondják hogy rengeteg olasz cég van Magyarországon és könnyebb elhelyezkedni a nyelvvizsgával és jóval könnyebbek a munkavállalási lehetőségeik? Ez igaz?

És megéri ezt tanulni akkor is ha úgy tervezem , hogy nem fogok kiköltözni Olaszországba?

2011. dec. 1. 21:38
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem tudok neked nagyon hasznos választ adni, csak annyit tudok, hogy hasolnó kérdéseknél az emberek többsége nemleges választ adott, mármint nem annyira érdemes. Ennek ellenére én is ezt tanulom és imámodom...
2011. dec. 3. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!