A NYME Savaria Egyetemi Központ kollégiumairól szeretnék kérdezni?
A koli honlapját megtaláltam, tudom, hogy a Pável Ágostonnak 3 épülete van, a régi, az új, és a LUK koli.
Melyiket ajánlanátok, és miért? Valamint, ha valaki tudja... a LUK-ban van internet? Mert erről nem írtak, és arról sem, hogy a hűtők hogy vannak.
Szerintetek melyikbe vennének fel? 314 pontom lett, biológiára vettek fel, és kb 100 km-re lakom.
hát nem tudom. mind szar. de persze kolesznak ne is 5 csillagos hotelt várjunk. ha nekem kéne választani talán az ady téribe mennék. ott ugyan 3 ágyasak a szobák, magyar utiba 2 ágyasak, de ott kb annyi az egész szoba, hogy elfér a két ágy. :-D
de igazából én szombathelyi vagyok, a koleszokba csak látogatóként voltam.
Hát akkor reménykedek :)
Az olcsó az mit jelent konkrétan?
Lehet olyan kifőzde szerű. De mindenki oda jár a tanárok és még külsős emberek is. 11:30-tól 14 óráig lehet menni de sokszor már 13.-kor szinte nincs semmi. Mert tényleg sok ember jár oda.
Pl;
kis adag nagy adag
főzelék 350Ft 450Ft
krumpli rántott hús 750Ft 1200Ft
De a nagyadagba már két szelet rántott hús van.
De számtalan variáció van. De kollégistának megéri a napi jegy is ami még olcsóbb és az három fogásból áll.
Az Ady téri koli talán azért is jobb mert 5 percre van a sulitól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!