Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hol vagy hogyan kell bejelente...

Hol vagy hogyan kell bejelenteni egyetemen a költözést?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy felvettek egyetemre, és most költözöm át mamámhoz. Hol lehet ezt bejelenteni az egyetemnek vagy be lehet még?

Mert koliba jelentkezésnél ez nekem mindenképp előny lenne, de gondolom fura lenne ha az egyetem szerint még x helyen lakom, koliba meg már y helyről jelentkezem.. :/

2012. júl. 25. 13:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Új lakcímkártyád kell, hogy legyen és az új címedet írod a jelentkezésbe. Ennyi. Bár megjegyzem nem szép dolog így kicsikarni pluszpontokat a koli miatt, bár sokan így csinálják.
2012. júl. 25. 13:43
 2/13 A kérdező kommentje:
tudom hogy nem szép dolog, de hát máskülöben utazgathatnék egy nap 4 órát..
2012. júl. 25. 13:55
 3/13 A kérdező kommentje:
de jelentkezésbe hogy írjam bele? már rég le kellett adni..
2012. júl. 25. 13:58
 4/13 anonim ***** válasza:
Ja, akkor viszont nem fogják figyelembe venni. Nagyon helyes.
2012. júl. 25. 14:01
 5/13 A kérdező kommentje:
annyira szeretem mikor valaki nem is érti a dolgokat, hogy mi miért van de azért nagyon tud magyarázni-.-
2012. júl. 25. 14:05
 6/13 A kérdező kommentje:
Ileetve gondolom meg lehet ezt oldani, mert gondolom előfordul emberekkel hogy költözködnek, és lehet hogy pont ilyenkor, a kollégiumtól függetlenül :)
2012. júl. 25. 14:38
 7/13 anonim ***** válasza:
Szaktársam tavaly ugyanúgy volt, és a HÖK nem fogadta el.
2012. júl. 25. 14:49
 8/13 anonim ***** válasza:
Amúgy nem értem honnan veszed ezt, hogy nem értek hozzá. Én vagyok egyetemista, te még csak egy kis szaros.
2012. júl. 25. 14:49
 9/13 A kérdező kommentje:
arra mondtam hogy fogalmad nincs hogy miért akarok kollégista lenni, lehet hogy nem csak a távolság miatt..
2012. júl. 25. 15:15
 10/13 A kérdező kommentje:
nem pedig arra hogy nem értessz hozzá
2012. júl. 25. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!