Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szegedi T. Egyetemről át...

Szegedi T. Egyetemről át lehet jelentkezni az ELTE-re ugyanarra a szakra?

Figyelt kérdés

Államira vettek fel Szegedre, viszont sokkal jobban feküdne az ELTE, mivel pesti vagyok.

Esetleg félév, vagy egy év után átjelentkezésre van lehetőség?

És ha igen, ez hogy működik?

Nagyon szépen köszönöm előre is a válaszokat!

2012. júl. 24. 22:57
 1/7 anonim ***** válasza:
költségesre vehetnek majd át, úgy tudom
2012. júl. 24. 22:59
 2/7 anonim ***** válasza:
Szépen szegeden majd megkérdezed, hogy náluk mi a szabály.
2012. júl. 24. 23:01
 3/7 anonim ***** válasza:
Újra kell felvételizned jövőre, és ha felvettek és előtte már Szegeden megcsináltad a vizsgát akkor abból nem kell újra vizsgáznod. Átjárás max sulin belül engedik. De kérdez rá.
2012. júl. 25. 00:33
 4/7 anonim ***** válasza:

Akkor miért nem jelentkeztél az ELTÉ-re? Ja, hogy oda meg nem lett volna elég a pontod? Hát, ezt buktad.

Jövőre felvételizz újra és szerezz több pontot.

2012. júl. 25. 09:32
 5/7 anonim ***** válasza:
hát persze. majd jövőre újrafelvételivel...
2012. júl. 25. 09:34
 6/7 A kérdező kommentje:

Én értem, csak azt nem, hogy miért kell ilyen bunkó módon válaszolni. És ha nem lett elég a pontom? összesen 5 ponttal csúsztam le, ami azt hiszem nem olyan nagy hűdenagy tragédia, viszont igenis Pestre szeretnék járni és ezért kikértem mások véleményét hogy mit lehet ilyenkor csinálni.

Ha meg kihagyok egy évet akkor dolgoznék egy évig és azon kívül semmit sem csinálnék.....

2012. júl. 25. 11:51
 7/7 anonim ***** válasza:
de ha egyszer nem lett elég pontod, akkor nem mehetsz oda. csinálj javító érettségit és nyelvvizsgát, hogy több pontod legyen!
2012. júl. 25. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!