Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hol találok olyan fórumot...

Hol találok olyan fórumot ahol az iskolai terrorral, kiközösítéssel kapcsolatos dolgokat kilehet beszélni?

Figyelt kérdés
2012. júl. 24. 22:09
 1/4 anonim válasza:

ez nem fórum hanem egy blog [link]

de talán lehet kommentelni vitaindítónak

sok szerencsét

2012. aug. 6. 00:33
 2/4 anonim válasza:

Amit én ajánlok, az nem fórum, de más nem jut eszembe, mint az Alapvető Jogok Biztosa. Neki akkor lehet megírni a problémákat, ha az iskola (konkrétan a tanárok) tudnak arról, hogy valakit terrorizálnak, kiközösítenek de nem tesznek semmit ellene vagy ha tanár is benne van a szemétkedésben. Itt elolvashatod pontosan mely esetekben kérheted az ombudsman segítségét:

[link]

ez pedig ugyanannak a lapnak a nyitóoldala:

[link]

Érdemes átolvasni, hátha ez lehet a megoldás!

2012. aug. 28. 18:19
 3/4 anonim válasza:
Előző vagyok. Ha az ombudsman nem tud segíteni, akkor is lehet, hogy tud ajánlani olyan jogvédő szervezetet stb., ahova fordulhatsz, akiknek legalább elmondhatod vagy hasonló helyzetben lévő gyerekekkel találkozhatsz stb.
2012. aug. 28. 18:24
 4/4 anonim válasza:

Megint az előző. Kíváncsi voltam van-e ilyen fórum egyáltalán és próbáltam a Google-t.Ezek jöttek ki:

[link]

[link]

Mindkettőn van fórum ahol mindenféle tiniproblémáról van szó.

És még ezt is találtam:

[link]

2012. aug. 28. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!