Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Felvi.hu-val kapcsolatos...

Felvi.hu-val kapcsolatos kérdés (? )

Figyelt kérdés

Felraktam már a két évvel korábbi év végi bizonyítványomat scannelve, de most az felmondta a szolgálatot. Postán szeretném elküldeni az érettségimet és az utolsó év végi bizimet. Ilyenkor elég, ha csak erről küldöm postán a két fénymásolatot vagy azokat is elküldjem, amiket felsikerült rakni?

Nem szeretném, ha ebből kavarodás lenne.

Köszönöm előre is a válaszokat!

2012. jún. 29. 11:52
 1/7 anonim ***** válasza:
35%
inkább sűrgősen keríts valakit aki tud scennelni....nekem suliba csinálta infótanár....hidd el az a leg biztosabb
2012. jún. 29. 11:55
 2/7 A kérdező kommentje:
Ok, hogy a legbiztosabb, de a kérdésre nem tudnál választ adni???
2012. jún. 29. 11:58
 3/7 anonim ***** válasza:
De, már adtam egy választ és ez lehet most kellemetlen neked, de csináld meg...most ez nem nagy áldozat azért, hogy felvegyenek valahová...nem?
2012. jún. 29. 12:21
 4/7 reptoid ***** válasza:

Elég csak az újakat beküldeni,de mindre írd rá a felvéltei azonosítódat, nevedet.

Amúgy bárhogy lehet digitalizálni, lefotózott képet is fel lehet tölteni.

2012. jún. 29. 12:29
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen. Főleg neked utolsó!

Igen, kellemetlen, mert nem nagyon értek az ilyen informatikai cuccokhoz és nincs, aki segítsen, de sikerült megcsinálnom.

2012. jún. 29. 13:59
 6/7 anonim ***** válasza:

És azért, mert nem értesz hozzá lepontozol...xD

Remek, szép Magyar logika...

Csak közlöm, hogy volt olyan osztálytársam akinek nem ért oda a levél és azt mondták ezért nem tudnak felelősséget vállalni...és majd jelentkezik jövőre...

De Te tudod...ha segíteni akar az ember már az is szr...

2012. jún. 29. 19:34
 7/7 A kérdező kommentje:

Nem én pontoztalak le...

Alaptalanul ne vádaskodj!

2012. jún. 29. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!