Elérhető a 2012-es ponthatár! Kit vettek és hova?
Figyelt kérdés
Gratulálok mindenkinek aki felvételt nyert! :) Most indul az igazi nyár, a vakáció!! :) :)2012. júl. 24. 20:21
12/35 anonim válasza:
Meg mertem volna esküdni, hogy nem kerülök be, de sikerült :)
DE - GYTK
Gratula mindenkinek :)
13/35 anonim válasza:
utolsó válaszoló: jól látom hogy a gyógyszerészetin idén 398 volt a ponthatár? ezt nem akarom elhinni. Amúgy gratula ,én is oda készülök.
14/35 anonim válasza:
Felvettek ELTE-BTK anglisztikára, államisra. Egyfolytában vigyorgok, és a levegőbe öklözgetek :D Gratulálok mindenkinek!
16/35 anonim válasza:
13/14 - igeen :) Nem akartam elhinni, ugye kb 10 ponttal számoltam az emelt miatt, de ezt, hogy csökkenjen nem gondoltam volna. A SZTE még alacsonyabb ( 389)
Jaaj nagyon örülök:) Nem először felvételizem, úgyhogy nagyon örülök, hogy sikerül az , ami szeretnék lenni:)
17/35 anonim válasza:
Bár én nem jelentkeztem sehova, nem vagyok én annyira okos ember, de gratulálok mindenkinek akit felvettek oda ahova jelentkezett! =)
Nagyon jó látni hogy boldogság van:)))
19/35 anonim válasza:
NYME-FMK gazdaságinformatikus ANA
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!