Ti hogy jöttetek rá és mikor, hogy mihez akartok kezdeni az életetekkel? Hogy mik akartok lenni, mit akartok életetek végéig dolgozni?
Én sokat gondolkoztam, végül eldöntöttem, hogy kiválasztom azt a 2 legjobb tárgyat amit szeretek és megy is... Ez volt a matek, infó. Infón belűl 3 fő szak van (gazdinfó, progr.terv.infó, meg a mérnökinfó) megkérdeztem az infótanárt ő melyiket ajánlaná és az utóbbit. csak azt a szakot jelöltem. Nem mert ő mondta, hanem mert tényleg rendesen érvelt mellette:)
Bár félek mert lány vagyok és se kocka nem vagyok se az a hatalmas infózseni...csak jól megy és van érzékem hozzá...
Egyedül az nem menne, hogy képezzem magamat ha elvégzem az egyetemet...ezért félek...
Most gondolkozom hogy mi az ami jobb lenne nekem...Ha babákkal tudnék foglalkozni, vagy gyerekekkel, mint szociális munkás vagy ilyesmi...de ha meg karrier szempontjából nézem akkor inkább az infó...és már készítettem is egy tervet hogyan fogom megvalósítani mind a kettőt:)
Én is most vagyok gólya. Hátha látja valaki a kérdést, és hátha segítek neki.
Ja mindenekelőtt... Kérdező... összejött?
Szóval.
Olyan szakot kell választani, ami több érdeklődési kört ölel fel, ha valakinek több van. Én két éve találtam olyan szakot aztán az alaplényege is elkezdett érdekelni.
Én is döntésképtelen vagyok. Akartam hivatást, akartam tanulni, de hogy mit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!