Ti mennyi idő alatt készítettétek el a szakdolgozatotokat? Az első betűtől az utolsóig hány hét/hónap volt?
Jah a témát decemberben kellett leadni, akkor vittem egy témavázlatot, amihez többé-kevésbé tartottam magam. (Kicsit más lett a tagolás, de a témavázlat "hulláma" fősodrata maradt, azt követtem.
Januárban engedélyezték a témát jan utolsó hetében voltam először a külső konzulensemnél.
én nekem május 18-ig kellett leadnom és kb április közepén foghattam hozzá.
eredmény: sikeresen megvédve.
u.i.: a kemény munka az utolsó két hétben folyt.
én nekem május 18-ig kellett leadnom és kb április közepén foghattam hozzá.
eredmény: sikeresen megvédve.
u.i.: a kemény munka az utolsó két hétben folyt.
u.i.: olyan is volt, hogy házibuliba mentem és ott írtam. természetesen ittasan :'-D
szóval ez is egy élmény, hogy a szakdolgozatom buli közben készült, ahol be volt lőve :'-D
2 hónap alatt vígan be tudod fejezni. Persze ez a szakdolgozat témájától is függ. Mivel az átlag szakdolgozat kimerül a szakirodalom átolvasásán, annak tömörítésén, idézetek beszúrásán, kérdőív kiértékelésén így simán meg lehet csinálni.
Nekünk anno 3 félév volt rá. Elsőben tartalomjegyzéket és bibliográfiát kellett összeállítani, másodikban feléig-1/3-áig kellett eljutni. Az utolsó félévet eléggé elszúrtam, így 2 hét alatt hoztam végül össze. A szerencsém az volt, hogy a szakdogám témájában voltam versenyen, előtte sokat olvastam, így fel tudtam idézni ezeket és megírtam. De ezt nem ajánlom senkinek. (Amúgy én nyomás alatt teljesítek a legjobban.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!