Elte-ttk-matek első félév csoportbontás (normál, haladó, intenzív?
Úgy hallottam, hogy csoportbontás van az Elte matek szakon mármint
(normál:azoknak ajánlott, akik a középiskolában nem foglalkoztak különösebben matematikával,
haladó:azoknak való elsősorban, akik középiskolában biztos tudásra tettek szert és rendelkeznek némi rutinnal is.
intenzív:olyanoknak javasolt, akik versenyzői szinten foglalkoztak matematikával, vagyis OKTV-n,)
Emelt szinten tanultam matematikát, de nem olyan kiemelkedően, hogy OKTV-s lettem volna. Nagy álmom, hogy matematikus legyek, így ha bekerülnék az ELTE matek szakára és ha netán a normál csoportba kerülök mert valami okból kifolyólag elrontom az év eleji szintfelmérőt akkor már csak tanárnak tanulhatok, (mert az nem nagyon szeretnék lenni)?
Bontás van, de választod meg, hogy melyikbe mész adott tárgyból, lehet azt is, hogy egyikből haladó, másikba intenzívbe. Ahogy én tudom úgy kell felvenned, hogy tanárok a normálba, alkmat+elemző a haladót, matematikus pedig az intenzívet kell felvegye. De talán első évben ez mindegy, mert szakirányt talán első év végén választasz.
A szintfelmérő pedig csak azért van, mert van valami kötelezően elvégzendő tárgy azoknak, akik ezt rosszul írják meg.
Még a régi rendszerben végeztem azért nem tudom teljesen pontosan, hogy manapság mi hogyan van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!