Miért nem számítják bele a nyelvvizsgámat a felvételibe? Megvan szóbeli és írásbeli is angol középfokú, mindezt mellékeltem is. Ők feldogozták, elfogadták és mégis úgyveszik hogy nincs nyelvvizsgám!
Telefonálj az Educationak! Mi innen nem tudhatjuk! (06-1)477-31-31
vagy írj e-mailt az info@felvi.hu-ra, bár inkább a telefont ajánlom. Nekem is a középiskolai bizonyítványomat nem számították bele, hiába volt ott a "Feldolgozva", telefonban találtak rá kifogást, hogy elnézték.
:O
nincs emelt érettségid angolból?
marhára nem értem mi itt a probléma.:D
van 2 emelted, az eleve 100 pont, ennél több nem is lehetne többlet ponttal. (ergo a nyelvvizsgádért nem kaphatsz eleve +28 pontot). feltöltötted a nyelvvizsgát, feldolgozták és ennyi.
A pontszámaid megjelentek felvin?
Ha igen, akkor nem kell aggódnod. Az, hogy a részletezésben nem zöld pipával van, azzal ne foglalkozz. Ha azzal lenne, akkor meg sokan azt hinnék, hogy azért is kapnak pontot, aztán mégse...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!