Most it mi történt? (pontszámítás)
A felvin, meglehet nézni hogy mennyi pontot gyüjtöttem össze, most egyrészt nincs ott a nyelvvizsgámért a pont. Ès az érettségi vizsgákért azt írja "z érettségi pont számításához szükséges két érettségi vizsgatárgyból érettségi eredményét nem igazolta megfelelően"
Nos én lemásóltam a bizonyítványomat, úgy hogy egy lapon kerültek, majd bementem személyesen az ügyfélszolgáltatóhoz, és az mondta minden rendben.
A matematikát írja csak ki, de, 60% helyett, 40% írnak.
Ez még feldolgozás alatt lehet?
Vagy elb*szták a felvételimet?
Mi az hogy 20%-kal csökkentik az eredményemet. Ès nem számólják a nyelvvizsgámat? A nyelvvizsga dokumentumnál, az van írva hogy feldolgozva.
Mit lehet tenni?
Tőled is akkor kérdezem.
Mindenhol a dokumentumoknál feldolgozva állapot van?
Nálam csak ott van az írva hogy feldolgozás alatt, hogy éretségi tanusítvány..
Szóval, a nyelvvizsgát nem számolta, mert annál feldolgozva van írva.
De amit nem értek, az az, hogy feldolgozás alatt van, de már kiírták az éretségi pontomat, hibásan. Ezt még változtatják, mert nem értem minek írnak ki valamit mielött feldolgozták
Valaki telefonált, illetve rendbe jött anélkül?
Itt várom hogy feldolgozzák, és ha nem jön rendben telefonálok..
Szia újra, második vagyok, most telefonáltam.
A hölgy azt mondta, hogy azért nem számoltak nekem tanulmányi pontokat, mert a 12-es bizonyítványom fénymásolatán a pecsét csak halványan látszódik, meg nincs meg a sarka. (?)
Megkértek, hogy info@felvi.hu címre küldjem el nekik a 12-es bizonyítvány szkennelt képét. (Mivel nincs itthon szkenner, ezért lakótársammal frankón lefényképeztük, azt elküldtem.)
A nyelvvizsgaügyben is érdeklődtem, azt mondták, hogy még feldolgozás alatt van (nálam a dokumentumoknál ez nincs feltüntetve, de én elhiszem neki, ha ő mondja...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!