Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » E-felvin a dokumentum csatolás...

E-felvin a dokumentum csatolásnál a felvételi pontszámos lapot melyik leírás alá kell feltölteni? Mert olyan nincs ott. Feltöltöttük az érettségi tanúsítványhoz, de még feldolgozás alatt van.

Figyelt kérdés
2012. júl. 13. 13:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

akkor gondolom jó helyre töltötted fel. szerintem felesleges aggódni, ha már egyszer fel van töltve, legyen az akármelyik opció, nagy baj nem történhet.

különben is, elvileg küldeniük kellett volna egy emailt/levelet a pótolandó dokumentumokról, nem? javítsatok ki ha tévedek.

2012. júl. 14. 20:04
 12/16 anonim válasza:
Volt ott szerintem oylan is hogy egyéb, vagynemtudom. de nekem is az van még odaírva hogy feldolgozás alatt..-.-
2012. júl. 15. 11:03
 13/16 A kérdező kommentje:
én ugy tudom nem volt egyéb. viszont most meg eltűnt, és még az sincs sehova oda irva, hogy elutasitva -.- fantasztikus.
2012. júl. 16. 10:41
 14/16 anonim ***** válasza:
próbálkoztál már az ügyfélszolgálattal? vagy telefonon, vagy email-ben. az a legtisztább szerintem.
2012. júl. 16. 17:36
 15/16 A kérdező kommentje:
megoldva. :D átállították "intézménynek cimzett dokumentumnak" úgyhogy nincs probléma. köszönöm az a válaszokat azért:)
2012. júl. 16. 18:22
 16/16 anonim ***** válasza:
na akkor jó :)
2012. júl. 16. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!