Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Csak régi diákigazolványom...

Csak régi diákigazolványom van, most mit csináljak?

Figyelt kérdés

Az új diákigazolványom szeptemberig még biztos nem lesz kész.A régi megvan de van egy kis gond.

Azon a képen 5éves vagyok.

Ha még érvényesíteni akarom akkor kell a hátuljára valami pecsét?Mert ott van hogy érvényes de nincs odaírva hogy mettől-meddig.Én viszont szeptembertől már középiskolába fogok járni,igaz 16éves vagyok csak késtem 1-2 évet.Ilyenkor mi a teendő?

2012. júl. 12. 18:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Semmi. ha nagyon aggódsz, kérj igazolást az iskoládtól, hogy te be vagy iratkozva, de nincs még új diákod. Amúgy minden évben kicsit később jön az érvényesítő matrica.
2012. júl. 12. 19:01
 2/3 anonim ***** válasza:

Mivel még nem vagy 18 éves ezért nem kell rá érvényesítő matrica, anélkül is érvényes mert tanköteles vagy.

El kell, hogy fogadják.

Minden amit a diákigazolványról tudni kell:

[link]

2012. júl. 12. 19:01
 3/3 reptoid ***** válasza:

Semmi teendőd nincs, tanköteles vagy, ahogy már mondták, így nem kell rá matrica.

A jogviszonyod megszűnt az általános iskolával, ezért az a diák csak október 31-ig lesz érvényes, de addigra úgyis megkapod az újat a középiskolától is. A szeptember miatt ezért nem kell aggódnod.

2012. júl. 12. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!