Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Melyiket válasszam? Melyik a...

Melyiket válasszam? Melyik a jobb? Folyt. Lent!

Figyelt kérdés
Most végeztem egy Kereskedelmi iskolában,van egy szakmám.Most megyek érettségiért.Itt kezdődik a dilemma.Két iskolába is beadtam a jelentkezést,és mindkettőbe felvettek.Nem tudom hovan menjek.Az "A" verzió ugyanabban a városban van,amibe eddig tanultam,ugyanaz a kollégium,csak a suli más.Itt 3 év alatt tehetem le az érettségit.A volt osztálytársaim közül is sokan ebbe sz osztályba jönnek,és nagyon jó barátok vagyunk.de vajon ezért megéri odamenni?A "B" verzió egy másik városban van,a kollégium egybeépített a sulival,és ott semmit és senkit se ismerek.Szerintem el se találnék oda.Itt pedig 2 év alatt lehet letenni az érettségit.Tehát nem tudom,hogy mit válasszak.Legyen a megszokott hely,ahol már négy éve vagyok,vagy váltsak,és menjek egy teljesen ismeretlen helyre?
2009. júl. 12. 10:40
 1/3 anonim ***** válasza:

Mindkettő iskolának hasonló elvárásai vannak?Vagy egyik netán nehezebb,mint a másik?

Én személy szerint a ,,B,,verziót választanám,igaz hogy ott nem ismersz senkit de épp az a lényeg,új arcokat,embereket ismerhetsz meg!

Én is ugyanígy voltam csak a középsulival,mindkét helyre felvettek,csak az egyikbe a sok oszttársam ment,így a másikba mentem,mert itt teljesen tiszta lapokkal indultam,senki nem ismer,nem tudja h mien vagy!Először én is féltem mert nem ismertem senkit,de abszolut nem bántam meg hogy azt az iskolát választottam,rengeteg barátot találtam,de emelett a régiekkel is jóban vagyok!

Sok sikert!

2009. júl. 12. 10:47
 2/3 anonim ***** válasza:

En is a B-t valasztanam. Az, hogy nem ismersz senkit, kb. nehany percig tart, egeszen addig, mig nem talalkozol a leendo osztalytarsaiddal. Utana mar veluk is joban leszel.

Raadasul szerintem, foleg ha tervezel meg tanulast utana (pl. fosuli,egyetem), akkor nem mindegy, hogy 2 vagy 3 ev alatt vegzel.

2009. júl. 12. 11:04
 3/3 anonim ***** válasza:
Én is a "B"-t választanám. Új hely, új emberek, imádnám:)
2009. júl. 12. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!