Melyiket válasszam? Melyik a jobb? Folyt. Lent!
Mindkettő iskolának hasonló elvárásai vannak?Vagy egyik netán nehezebb,mint a másik?
Én személy szerint a ,,B,,verziót választanám,igaz hogy ott nem ismersz senkit de épp az a lényeg,új arcokat,embereket ismerhetsz meg!
Én is ugyanígy voltam csak a középsulival,mindkét helyre felvettek,csak az egyikbe a sok oszttársam ment,így a másikba mentem,mert itt teljesen tiszta lapokkal indultam,senki nem ismer,nem tudja h mien vagy!Először én is féltem mert nem ismertem senkit,de abszolut nem bántam meg hogy azt az iskolát választottam,rengeteg barátot találtam,de emelett a régiekkel is jóban vagyok!
Sok sikert!
En is a B-t valasztanam. Az, hogy nem ismersz senkit, kb. nehany percig tart, egeszen addig, mig nem talalkozol a leendo osztalytarsaiddal. Utana mar veluk is joban leszel.
Raadasul szerintem, foleg ha tervezel meg tanulast utana (pl. fosuli,egyetem), akkor nem mindegy, hogy 2 vagy 3 ev alatt vegzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!