Melyik oldal az, ahol majd meg lehet nézni a ponthatárokat 24. én? Pl. Facebook-on?
Figyelt kérdés
Tavaly ott meg lehetett nézni ,csak már nem találom.Mert felvin aznap majd nem lehet csak pár nappal később... :/2012. júl. 11. 17:31
11/17 anonim válasza:
Próbáld meg úgy, hogy figyeled a tv-t. Én tavaly néztem az m1-en a közvetítést a millenárisról és szerencsém volt, pont mutatták az óriáskivetítőt és el tudtam csípni a szakot:)
12/17 A kérdező kommentje:
És köszönöm mindenkinek a nagyon kedves válaszokat, már kaptam emailt,és meg lehet nézni FACEBOOKON is majd...
24-én 20 órától..
2012. júl. 11. 18:12
13/17 anonim válasza:
Huuuuuu én nagyon várom már :) BME-re akarok bejutni !!!!! De nincs facebook fiokom majd talán kapok sms-t. Az àlt.-ban mikor érkezik ?
14/17 anonim válasza:
Nekem vmikor az éjszaka folyamén érkezett, volt olyan ismerősöm akinek a kihirdetést követő pár órán belül megjött, de olyan is akinek másnap reggel.
15/17 anonim válasza:
Tényleg lehet majd Facebookon is nézni...nekem is jött a mail....ezzel akarják csökkenteni a felvi terhelését...szóval...
Ja és rengeteg hivatalos oldal van már a facebookon....tudom fura...de a világ fejlődik:D
16/17 A kérdező kommentje:
Sajnos azt pontosan nem tudom,de nem sokkal a ponthatárok meghúzása után,de azt nem tudom mi van benne..
Az egyik ismerősöm is oda ment.
2012. júl. 11. 20:28
17/17 anonim válasza:
24.én befog lájkolni az intézmény ahova elég a pontod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!