Melyik oldal az, ahol majd meg lehet nézni a ponthatárokat 24. én? Pl. Facebook-on?
Figyelt kérdés
Tavaly ott meg lehetett nézni ,csak már nem találom.Mert felvin aznap majd nem lehet csak pár nappal később... :/2012. júl. 11. 17:31
1/17 anonim válasza:
nem azért, de én úgy tudom h a felvin fogják először közzétenni.
2/17 anonim válasza:
Most ez komoly?
A felvin lesz fent legelőször. Idén felvételizel akkor sms-t is kapsz ha nem akkor meg csak ráér.
3/17 anonim válasza:
Facebookon, hogyne. Meg majd ott is lehet felvenni a tárgyakat az egyetemen. Írsz a tanárnak egy üzit, hogy felvennéd, azt' benn is vagy. A vizsga meg majd chaten zajlik, írja a kérdést, te meg a választ.
(az eszed tokja, az)
A hivatalos (tehát nem "haver hallotta biztos forrásból") ponthatárok július 24-én este, a vonalhúzás után kerülnek fel a felvi.hu-ra. Évek óta visszatérő probléma, hogy ilyenkor a nagy terhelés miatt összeomlik az oldal, de annyira nem szokott nagy lenni a baj, hogy 1-2 órán belül ne jöjjön rendbe minden.
4/17 anonim válasza:
Különben a teljesen hivatalos az majd az lesz amikor megkapod 2-3 hétre rá a levelet az oktatási hivataltól.
5/17 A kérdező kommentje:
Nem ezért vagy azért ,de most felvételizek másodszor és felvin nem lehetett megnézni tavaly 3 napig kb mert összeomlott a rendszer,és igen facebookon egy hivatalos oldalon tudta mindenki megnézni először. blőőő
2012. júl. 11. 17:46
6/17 anonim válasza:
Hát akkor te valamit nagyon félre néztél?
7/17 A kérdező kommentje:
Persze az nem jelenti azt ,hogy idén is így lesz.
2012. júl. 11. 17:49
8/17 anonim válasza:
A facebook nem magyar oldal, hogy lenne az hivatalos egy magyar oktatási rendszerben. Max egy link volt a felvire.
9/17 A kérdező kommentje:
Nem fogok vitatkozni ,mert így volt ,és előre írták is felvin ,hogy nem lesz elérhető...
2012. júl. 11. 17:51
10/17 A kérdező kommentje:
Látom mindenbe bele tudsz kötni. Majd kiderül...
2012. júl. 11. 17:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!