Akik most kezdik a középiskolát! (vagy nem rég kezdték) :Ti készültök a nyáron?
Figyelt kérdés
Jártok különtanárhoz, átnézitek a tankönyveket, második idegennyelvet elkezdtek? Azaz TANULTOK?2012. júl. 10. 19:12
1/2 anonim válasza:
ja persze....soha nem tanultam a nyaranta,hülyeségnek tartottam mindig is,aki meg dúlta a könyveket azt meg strébernek.és mégis főiskolára járok.most azért kell,mert ha lustaság fájna....uccsó vizsga lehetőség,belenyúlt bőven,ezért muszáj volt.de középiskolába nem.
2/2 anonim válasza:
Mindig kitűnő voltam, de még eszemben se jutott soha ránézni a tankönyvekre nyáron..:D
Persze elkezdtem egy másik nyelvet(német), mert tudtam, hogy azt nem fogok a középiskolában tanulni.ó, csak angol, és franciát..de az más, az szórakozás, az nem olyan, hogy leülök otthon a földrajz könyvemmel:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!