Milyen vicces dologgal készűltök érettségire? (többi lent)
Figyelt kérdés
Azok írjanak akik bátrak, tervezik vagy lesz*rjáj az érettségit.
Vicces dolgok: firkálás a papírra stb
2012. máj. 6. 20:42
1/2 teleka válasza:
Ütős lehet a hatás, ha nem tudod a töri tételedet, és a kidolgozás alatt elkezded írni a kedvenc mesédet:)
Mikor 1000-el kérdezgetnek te a papírodra tekintesz és az a mondat az egyetlen segítséged, hogy "És akkor jött a csúf gonosz ordas farkas." Ki kell próbálni.:)
Vigyázat! Csak kamikaze érettségizőknek!
2/2 anonim válasza:
én végignevettem a mögöttem ülővel XD
lejárt szavatosságú kaját evett közbe és elég sűrűn járt wc-re :D :D :D sikerült elérnünk hogy nem kell kivinni a telónkat :D :D meg ilyenek. mondjuk nekünk számít hogy mit hozunk össze, de azért nem esünk hanyatt hogy húúúú érettségi pusztuljak meg ! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!