Biológus BSC tananyaga mennyire egyezik a gimis tananyaggal?
Azt nem értem, ha vegyészmérnök akarsz lenni, akkor miért bioszra mész. Vegyészmérnöki szakra, erős kémia alapok kellenek.
Biosz szakon a középsulis anyagot bővítik, meg még tanulsz harmincmillió új témakört. De ott már feltételezik a középsulis anyagot, nem tanítják meg újra. És egyébként első évben egyébként is fel felzárkóztató, illetve bevezető tárgyak vannak. Infó, matek, fizika, kémia, sejtbiosz, etológia, bevezető állattan, bevezető növénytan.
Szerintem nincs sok értelme. Rengeteget kell majd tanulnod, és csomó olyan dolgot, ami érettségihez nem kell. Ellenben érettségi anyagából semmit nem fogsz tanulni. Csak az állami féléveid, vagy a pénzed fog fogyni. Semmi értelme sincs.
nem akarok én belegázolni a kis lelkedbe, de ekkora oltári nagy baromságot már rég olvastam itt a gyakorin
különtanár?? felkészítő kurzusok??
semmi értelme, mert nem azt fogod tanulni ami az érettségibe lesz. ráadásul vegyészmérnöknek matek + kémia kell. igaz lehet matek + biosz is, de az elég nagy baromság.
ezzel csak elpazarolsz két értékes félévet az államilag támogatottból...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!