Nagy probléma, hogy én nem szeretnék menni gólyatáborba?
én elmentem.megbántam..
szíved joga nem elmenni...biztos van ahol sok új infót megtudhatsz,spec nálunk csak piálás volt és fetrengés.(már aki..)kár volt 3 napot rápazarolni.
Azért legalább kart írhattál volna :)
Bizony a legtöbb helyen már a piálás a lényeg, én személy szerint imádtam a gólyatábort, elég sok jó tanáccsal láttak el a felsőbb évesek, pl. melyik tanárt kell kerülni, stb.
Nem a rászállás miatt hátrány ha kihagyod, hanem mert lecsúszol ezekről az információkról.
Persze ha téged nem vonz a tábor hangulata, úgy vélem nem érdemes elmenned, mert csak csalódás lesz. A konzervatívabb lányokat-fiúkat szerintem nem szokták egyébként szivatni, csak mondjuk a tábori programok 80-90%-ábol kimaradsz.
Én is idén voltam elsős.
Én elmentem, annak ellenére, hogy nem vagyok az a nagy piás, sőt. De a napközbeni programok jók voltak, és a nem is ittam a hajnalig tartó beszélgetések és nevetések nem maradtak el....
PTE-TTK
Érdemes volt elmenni
Engem rábeszéltek, és egyáltalán nem bántam meg! sok ismerőst, jó havert és barátot is szereztem. inni csak akkor ivott valaki, ha akart (volt, aki egész héten alig volt józan XD), szexel kapcsolatban kb ugyanez. Semmi sem volt kötelező és hamarabb is haza lehetett menni, mint a hét vége.
"szivatás" nálunk csak 1,5 nap volt, az sem durva inkább poén, volt hogy bosszankodtunk, de senki sem sértődött meg vagy ment haza emiatt.
A többi napon túrák, kirándulás volt több helyre (Kassa, Miskolctapolcai barlangfürdő, Szlovákiai Szádelői völgy stb) nekem nagyon tetszett az egész, számomra élmény volt még úgy is hogy nem volt folyóvíz(helyette volt tó, forrás és a falusi kutak...) és áramot is a mellettünk lévő faluból vezettek ki, hogy legyen a fő sátraknál (kajánál, tánctérnél, sörsátornál stb) világítás és zene, egyébként nem volt áram sem, sátrazás volt, tábortűzek este :) Körülöttünk hegyek, reggel napkeltekor látni lehetett, ahogy felszállt a pára a völgyekből, sosem fogom elfelejteni, sőt, tervezem, hogy még egyszer elmegyek, csak nem mint gólya :) (lehet felsőbbéveseknek is menni persze)
mindez itt volt: ELTE-TTK: geo-biosz-körny.tan gólyatábor Bódvarákó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!