Tanár probléma! Mit tegyek? Továbblent
most vagyok 8.as általános iskolában.
jövőre megyek közép suliba és idegenvezető akarok lenni,
de van egykis probléma.. angolt tanulok, de a tanárom egyszerüen nemtud semmit normálissan megtanítani:S
nagyon kedves,nagyon szeretem meg minden de egyszerüen nemtud tanítani:S.
egész órán mindenki dumál és ő mégcsak nem is szól miatta.
csak felirja a feladatokat és megírja maga a táblánál nekünk meg annyit mond hogy másoljuk le. meg dolgozatnál még ő mondja hogy nyugodtan puskázzunk:/
lassan 3 éve tanulok angolul. nem mondom hogy nem tudok semmit. de azért nem megy folyékonyan a fordítás.
és félek hogy ezért nem lehetek majd idegenvezető.
ti mit tennétek?://
azért félek mertha megyek közép suliba és lekell fordítanom egy mondatot aztán nem tudom akkor az azért elég nagy égés, főleg hogy nyelv iskola:/
hát lehet hogy magán tanár lessz a vége.
igazgatónak nem szeretnék szólni mert télleg nagyon bírom a tanárnőt és nem szeretném ha miattam kirugnák:/
amugymeg korep sincs,meg semmi ilyen gyakorlás
Nálunk pont ez miatt voltak gimiben csoportokra osztva az angol órák,mert mindenki más szinttel jött.
Viszont mi elsőben szívtuk meg olyan tanárral,aki pénteken kiadta a dogát,és hétfőn azt írtuk meg! Meg éjjel-nappal ország városoztunk. Az én angolom ott veszett el. :S A tanárt se lehetett bántani,mert abban az évben halt meg a gyereke,nem lett volna pofánk reklamálni. Év végén el is ment,de rajtunk nem nagyon segített már senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!