Kijártam a sulit, de még érvényes a diákim aug.31 ig, diák munkát vállalhatok s felvennének?
Figyelt kérdés
2012. júl. 9. 09:20
1/5 anonim válasza:
Amennyiben van érvényes iskolalátogatásid, ami érvényes augusztus 31-ig, akkor igen.
2/5 A kérdező kommentje:
Értem köszi
2012. júl. 9. 09:34
3/5 reptoid válasza:
A diákigazolványod pedig egyébként október 31-ig lesz érvényes. De a munkához iskolalátogatási kell, ahogy már mondták.
4/5 anonim válasza:
Diákod ok 31-ig érvényes.
Diákmunkát NEM vállalhatsz sajnos az új Munka törvénykönyve miatt :(
A középiskolában végzett diák csak akkor vállalhat diák melót ha ugyanabban a suliban technikusi évfolyamon folytatja tanulmányait, és oda már be is iratkozott!
Én ugyanebbe estem bele, csak egyetemmel. Végeztem BSc-n, csak akkor mehetnék diákmelózni, ha MSc-re jelentkeznék, és felvennének, de ha felvesznek akkor is szept 1-től igazolják meg a jogviszonyom. Ergó ez a nyár ugrott...
5/5 A kérdező kommentje:
Ismerősöm is pont ezt mondta :s
2012. júl. 11. 13:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!