Diploma után is érvényes a diák?
Azért, ha te kaptál diplomát, akkor már én sem félek annyira az egyetemtől...
Kapsz rá matricát félévente, eddig is jártál előző féléves matricával a másik félév elején, akkor szerinted tudod használni a diákod?!
Az más kérdés, hogy mennyire jogosan veszel igénybe egy olyan kedvezményt, amire nem vagy jogosult, de lebukni biztosan nem fogsz vele.
17:05
nagyon kis poénos vagy
amúgy meddig tart a kalauznak ránézni, hogy hopp 10 matrica van rajta, végzett, ez meg új félév...
hát egyik másik kalauz nagyon köcsög... épp vérképet nem kér, mikor ellenőrzi a jegyet.
egyszer több ezerre akart megbüntetni az egyik egy anyukát, mert diákot vett a gyerekének, de otthonhagyták az igazolványt. ránézésre nem lehetett több a kislány 11-nél.
ezek után azomn se lepődnék meg, ha betelefonálna a TO-ra :-)
Nagyon jól tetted.
Mi a párommal akarunk egy kicsit utazgatni augusztusban, de majd hanyatt esetem, mikor megláttam a jegyárakat. Akkor jutott eszembe, hogy van még diák...
Nem normális a MÁV, iszonyatos mennyibe kerül egy teljes áru jegy. És félévente emelnek. Valamit ki kellene ellenük találni, és nem vonattal járni. A színvonal nulla, nincs bevételük??? de milliós végkielégítésre telik.
Helyesen tetted. Nekem nem tudsz egy új diákot? :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!