Mi a teendő ha megbuktam az egyetemen egy tantárgyból és sajnos épül rá más tantárgyak is. Csúszni fogok egy fél évet vagy meglehet valahogyan oldani?
Figyelt kérdés
2012. júl. 3. 12:55
1/7 anonim válasza:
Csúszol, illetve azt a tárgyat kihagyod, és a következő felvételi lehetőség alkalmával teljesíted (annyival több tárgyad lesz, akár párhuzamos órákkal).
2/7 anonim válasza:
Fel kell venni még egyszer. Csúszni fogsz. Vagy, ha megengedik, hogy párhuzamosan vedd fel a kettőt, akkor nem. Persze ehhez az kell, hogy azonos félévben legyenek hirdetve.
3/7 Panda Péter válasza:
nézd meg az előtanulmányi rendet. attól, hogy megbuktál valamiből, és épül rá valami, még nem következik közvetlenül, hogy csúszni is fogsz. persze esély van rá.
4/7 anonim válasza:
Ez sok mindentől függ. Ha pl most volt a 2. féléved, és csak a 3. félévben épül rá egy tárgy, semmi több, akkor még nem csúsztál. De ott vannak egyes helyeken a szakirányok, amiknek előkövetelményei vannak. Ha nem olyan szakirányt választasz, akkor nem csúszol. SOk mindentől függ...
5/7 anonim válasza:
Ha meghirdetik ősszel is, akkor adj be kérvényt, hadd végezhesd el párhuzamosan a ráépülő tárggyal. Ha többen is buktatok belőle, akkor a tanszéken érdemes kérni, hogy indítsák el az őszi félévben is a tárgyat - ha amúgy nem indítanák.
7/7 anonim válasza:
én is így jártam.. nem lehet mit csinálni vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!