Ha tavaly 275 pont kellett, idén elég lehet 325 pont gazdaságinformatikára?
Azért az nagy ugrás lenne,ha nem lenne elég.
Szerintem igen, de majd kiderül.
"Azért az nagy ugrás lenne,ha nem lenne elég."
SZTE prog.infó. 2011-ben 324 volt a határ, míg 2010-ben 270.
gazd.infó 2010-ben 284 2011-ben 342. Persze ez drasztikus, mert a ttk-nak a felével visszavették a helyeket tavaly.
Ami könnyedség lehet, hogy kevesebben jelentkeztek.
"Igazából csak azért félek, mert ugye a minimális pontok is +40 ponttal emelkedtek, na meg ugye a keretszámok változásai.. :S"
Na ne röhögtess. mi az a 240 pont? AZ miben befolyásol téged? Érint? Van 325 pontod. Persze ha csak pluszpontokból van meg és nélkülük nincs meg a 240 akkor ott elég nagy baj van.
Ez az emelés volt az egyetlen amivel egyet értek. a 200 pont vicc.
"A 240 pontot azért írtam, mert (számomra legalábbis) logikusnak tűnik, hogy mindenhol emelkedni fog 40 ponttal. Vagy ez baromság?"
AZ. Miért emelkedne? A diákok az emelés miatt jobban teljesítenek vagy mi? Az indexen volt egy cikk, hogy a 240 pont miatt 5000 diák bukja a felvételit mert nincs ennyi pontja. Ami miatt nőhet az a többletpontok emelése, férőhelyek csökkentése és ha jobban teljesítenek a diákok.
AMúgy miért kaptál 20 pluszt? ÉS miiből jött össze a 305 pont. (nekem 304)
12:40 - Hátrányos helyzet miatt kapom a +20 pontot.
13:06 - Ez emberfüggő. Szakközépbe jártam, sose tanultam, érettségi előtt 1-2 napot fordítottam rá /és lehet sokat mondok/. Nem volt célom, hogy 480-500 pontom legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!