HorJencs kérdése:
Szerintetek SE-ETK ápoló szakra idén elég lesz 357 pont?
Figyelt kérdés
Aki szintén erre a szakra jelentkezett, hány pontja lett? Jelentkeztem még a mentőtiszti szakra is, oda milyen esélyeim lehetnek? Ápoló szakra tavaly 330, mentőtisztire 343 volt a felvételi ponthatár.2012. jún. 29. 01:40
1/6 A kérdező kommentje:
Senki nem jelentkezett SE-ETK-ra???
2012. júl. 2. 18:52
2/6 anonim válasza:
Én igen, első helyen szülésznőnek, másodikon ápolónak. Nem lehet megmondani, hogy elég lesz-e. Nekem 401 pontom van.
4/6 A kérdező kommentje:
Igen, elég lett volna a 357 pont! Közben szerencsére még időben megérkezett a nyelvvizsgám papírja is, így még július 10-e előtt fel tudtam tölteni a felvi.hu-ra, de a 357 is elegendő lett volna "önmagában"! :-)
Felvettek még valakit - aki olvassa ezt az üzenetet :-) - az SE ápoló szakra? Csak kíváncsi vagyok, kikkel találkozom majd szeptemberben! B-)
2012. júl. 25. 13:05
5/6 A kérdező kommentje:
Harmadiknak! Köszönöm! :-)
2012. júl. 25. 14:11
6/6 anonim válasza:
ééééés milyen???
nagyon kíváncsi vagyok rá mivel én is oda szeretnék majd menni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!