Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ezzel az átlaggal felvesznek...

Ezzel az átlaggal felvesznek majd valahova? (lent)

Figyelt kérdés
7. év végén 3,8 lett az átlagom. Így fel fognak venni valahova? Anyum amikor erről beszél velem, olyanokat mond, hogy majd csak utcaseprő lehetek...meg ilyenek. Tudom, hogy nem lett jó a bizi, de ez azért már egy kicsit túlzás, nem? Elhatároztam hogy nyolcadikban többet fogok tanulni, tehát ha ott a fél éves jó lesz akkor...?

2012. jún. 30. 17:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Egy normál gimibe vagy szakközépbe simán felvesznek ott leérettségizel jól és ennyi vagy mész fősulira vagy egyetemre vagy kitanulsz egy jó szakmát és ennyi.
2012. jún. 30. 18:17
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2012. jún. 30. 18:18
 3/4 anonim ***** válasza:

Nálunk pl. minden tanár azt hangsúlyozta anno, hogy sokkal fontosabb, hogy jól megírjuk a központi felvételit és a bizonyítvány, csak mérvadó a középiskolákban.

Szerintem ez a 3,8-as átlag nem a világ vége. Ha jövőre felhozod az átlagodat 4,3 körülire legalább és megírod jól a felvételit nem lesz nagy gond.

Persze, ha egy elit, országszerte elismert gimnázium a cél, akkor nehezebb dolgod lesz.

2012. jún. 30. 21:18
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi :)

Dehogy akarok én olyan gimibe menni, elég nekem egy átlagos is.

2012. júl. 1. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!