Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szóbeli érettséginél hogy van...

Szóbeli érettséginél hogy van pót tétel húzás? Ha nem kell pót tételt húzni az már azt jelenti hogy mindenképp meg van a 10% Vagyis semmi kép se buktatnak akkor meg?

Figyelt kérdés

Ha a tanár pl: nem tartja megfelelőnek a feleletet vagy ez hogy van vagy ,ha nem tudok a tételről semmit akkor én is kérhetem a húzási lehetőséget?

Ha nem kell pót tételt húzni az már azt jelenti hogy mindenképp meg van a 10% Vagyis semmi kép se buktatnak akkor meg?

2012. jún. 25. 17:43
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen helyesírással hogy nem buktál meg már az írásbelin? Egyébként póttételt akkor húzatnak ha semmit sem tudsz mondani az adott témáról, de nehezen hiszem hogy lenne olyan téma amiről nem tudnál 10%-nyit beszélni.
2012. jún. 25. 17:48
 2/4 A kérdező kommentje:
jó jó tudom de a helyesírás nem az erősségem de azért köszi:)még ennek ellenére is ment a zöld
2012. jún. 25. 17:53
 3/4 anonim válasza:
100%

Meg lehet úgy is bukni, ha nem húzatnak veled ismét egy tételt. Mivel az írásbelin és a szóbelin szerzett pontokból számítják ki a százalékot, és ha az nem éri el a 20%-ot akkor viszont nem kaphatsz csak betétlapot.

Kérheti az osztályfőnök, hogy húzz másik tételt, vagy az elnök is, de leginkább a vizsgáztató tanár szokta. Én még olyanról nem hallottam, hogy a diák kérte volna.

2012. jún. 26. 12:02
 4/4 A kérdező kommentje:

nekem írásbelin írásbelin majdnem mindenből meglett a 3 -as

angol 60 pontos

Töri 35

földrajz 64

irodalom 54

na akkor ilyen esetben is előfordul hogy nem szólnak hogy póttételt kell húzni és megbuktatnak?

2012. jún. 26. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!