A SOTE ÁOK tényleg megöli a diákéveket? Van lehetőség bulizásra? Vagy pedi egész héten tanul az ember, maximum csak hétvégén van ideje másra. Úgy tudom, hogy például az ELTE jogi karan tobb szabad ido van. Tobb lehetoseg van bulizasra?
17 éves vagyok, még nem tudom, hogy orvosira vagy jogra menjek... Fel ōtt orvosként mennyi ideje van az embernek magara, vagy a csaladjara(ha van neki)? Lehetseges Magyarorszagon jol keresni orvoskent? Mondjuk, mint Zacher Gábor?A tanulassal nincs problemam. Gyorsan tanulok.
Elōre is kōszōnōm a segítségeteket.
A kerdeseim az orvostanhallgatonak szoltak volna, de nem lenyeg:)
Hat figyelj ebben a ket cikkben foglalkoznak azzal,hogy mennyit is keres egy orvos:
Halapenz nelkul nem sokat , es ,mint irjak az osszes halapenz korulbelul az orvosok 10%-at gazdagitja:)
Az elkepzeleseid mar leteznek: Debrecen- Ritka betegsegek tanszeke
Az orszag barmelyik reszerol erkeznek oda betegek, akiknek nem tudtak segiteni helyben.
11:56
Anyám, apám és nevelőapám is orvos, tisztában vagyok a fizetésekkel.
Hát szerintem sok értelme egyiknek se lenne, ha a bulizás érdekel. Orvos se azért lesz valaki, hogy sokat keressen.
Az orvosnak is kell magánélet,minden embernek kell,nem munkarobotok vagyunk,pihenés,szórakozás kell.Érdekes ha egy egyetemista szórakozni vágyik,akkor megszólják,ha egy 30-as azt is,ha idősebb azt is akkor mikor lehet szórakozni,olyan savanyú ez az ország.
A másik igenis fizessék meg az orvoasainkat,vagy bármilyen más szakembert,akkor talán nem külföldre mennének családostúl az emberek,meg a jó orvosaink is maradnának,és akkor nem maradna itt nekünk az összevissza orvosok akik egy lábtörést nem ismer fel,(ez sajnos saját tapasztalat)meg letolja ennyi pénzért az egészet,mert itthon minimálbérét,amiől a hús is luxuscikk,persze hogy nem nagy kedvel üzi a munkát,és persze hogy megkérdezik a jőv orvosai,hogy megfizetik e a munkájukat,vérlázitó,hogy poliztikusok,meg médiaprostik többet keresnek,mint akik segítenek másokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!