Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » A SOTE ÁOK tényleg megöli a...

A SOTE ÁOK tényleg megöli a diákéveket? Van lehetőség bulizásra? Vagy pedi egész héten tanul az ember, maximum csak hétvégén van ideje másra. Úgy tudom, hogy például az ELTE jogi karan tobb szabad ido van. Tobb lehetoseg van bulizasra?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok, még nem tudom, hogy orvosira vagy jogra menjek... Fel ōtt orvosként mennyi ideje van az embernek magara, vagy a csaladjara(ha van neki)? Lehetseges Magyarorszagon jol keresni orvoskent? Mondjuk, mint Zacher Gábor?A tanulassal nincs problemam. Gyorsan tanulok.

Elōre is kōszōnōm a segítségeteket.

2012. jún. 23. 08:28
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Elnezest, az szovegert telefonrol irtam
2012. jún. 23. 12:30
 12/19 anonim ***** válasza:

A kerdeseim az orvostanhallgatonak szoltak volna, de nem lenyeg:)

Hat figyelj ebben a ket cikkben foglalkoznak azzal,hogy mennyit is keres egy orvos:

[link]

[link]

Halapenz nelkul nem sokat , es ,mint irjak az osszes halapenz korulbelul az orvosok 10%-at gazdagitja:)

Az elkepzeleseid mar leteznek: Debrecen- Ritka betegsegek tanszeke

Az orszag barmelyik reszerol erkeznek oda betegek, akiknek nem tudtak segiteni helyben.

2012. jún. 23. 12:39
 13/19 reptoid ***** válasza:

11:56

Anyám, apám és nevelőapám is orvos, tisztában vagyok a fizetésekkel.

2012. jún. 23. 13:01
 14/19 anonim ***** válasza:
Rendben:) Akkor nagyon jol tudod hiaba orvos valaki, nem mindegy,hogy milyen orvos. Illetve, hogy a felso 10% es also 10% kozott 10szeres kulonbsegek is vannak fizetes teren.
2012. jún. 23. 13:11
 15/19 anonim válasza:
100%

Hát szerintem sok értelme egyiknek se lenne, ha a bulizás érdekel. Orvos se azért lesz valaki, hogy sokat keressen.

Az orvosnak is kell magánélet,minden embernek kell,nem munkarobotok vagyunk,pihenés,szórakozás kell.Érdekes ha egy egyetemista szórakozni vágyik,akkor megszólják,ha egy 30-as azt is,ha idősebb azt is akkor mikor lehet szórakozni,olyan savanyú ez az ország.

A másik igenis fizessék meg az orvoasainkat,vagy bármilyen más szakembert,akkor talán nem külföldre mennének családostúl az emberek,meg a jó orvosaink is maradnának,és akkor nem maradna itt nekünk az összevissza orvosok akik egy lábtörést nem ismer fel,(ez sajnos saját tapasztalat)meg letolja ennyi pénzért az egészet,mert itthon minimálbérét,amiől a hús is luxuscikk,persze hogy nem nagy kedvel üzi a munkát,és persze hogy megkérdezik a jőv orvosai,hogy megfizetik e a munkájukat,vérlázitó,hogy poliztikusok,meg médiaprostik többet keresnek,mint akik segítenek másokon.

2012. jún. 24. 16:47
 16/19 anonim válasza:
Sorry a helyesírási hibákért,nem magyar billentyűzetem van.
2012. jún. 24. 16:49
 17/19 anonim ***** válasza:
82%
(nem szeretnék egy bulizós másnapos orvos műhibája lenni)
2012. jún. 24. 21:58
 18/19 anonim válasza:
68%
ha az orvos nem bulizhat néha,akkor mostantól a tanár se,villanyszerelő se,mondjuk ebbe az országba már azt is kinezik ha valaki elmegy a barátaival meginni egy kávét,és urambocsá felszabadult,és jókedvű...
2012. jún. 25. 12:18
 19/19 anonim ***** válasza:
Sámuel Dániel, egyrészt sosem válaszolok privát üzenetre, másrészt az értő olvasás nem erősséged.
2018. ápr. 4. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!