Ki akar gratulálni egy friss diplomás orvosnak?
Figyelt kérdés
:D :D2009. júl. 6. 14:04
3/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)) Fogorvos lett belőlem :))
2009. júl. 6. 14:08
4/16 anonim válasza:
Gratulálok. Jól meg lehet gazdagodni belőle.
5/16 anonim válasza:
Gratulálok! ;) (Remélem, én is követlek majd..)
6/16 anonim válasza:
Gratulálok!
De ha már így összetalálkoztunk, akkor kérdezném; fáj a felső bal metsző fogam. Azaz a középső. A probléma, hogy jó drága korona van rajta, amit nem akarok leszedetni, mert egy vagyonba került. A fog feletti íny van begyulladva, és egy kicsit gennyes. Van-e valamilyen antibiotikum, amivel a gyulladás elmúlna, vagy lehet-e valamit csinálni annélkül, hogy a koronát le kellene szedni. Ja, mert 6 fogamon van korona, nem csak ezen az egy fogamon, és egyben van. :(((
7/16 anonim válasza:
Én is gratulálok, és nekem is mondhatnál annyit, h ha az első két metszőfogamat akarják betömni, akkor oda előre kapok,majd injekciót és az nagyjából mennyire fáj, hisz ott keményebb az iny ,mint máshol.
9/16 anonim válasza:
Gratulálok! :D
Amúgy, ha jól tudom, a fogorvosi az 5 éves osztatlan mesterképzés, ugye?
Azaz a fogorvosi után, hogyha pl belgyógyász is szeretnél lenni, akkor újra 6 évet kell lehúznod, vagy csak 3-at?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!