Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogy telt a szóbeli érettségiz...

Hogy telt a szóbeli érettségizők? Van aki még ezután fog?

Figyelt kérdés

Nekem 27-28-29 van kiírva, de már csak 8 nap és megbolondulok... Aki már túl van rajta megírná a tapasztalatait??

Nekem még van egy 40 tételes föcim meg kis angol, a többit már átnéztem, de erős túlzás, hogy mindent kívülről fújom. Nagyon izgulok.:(

2012. jún. 19. 12:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én majd hétfőn fogok.Egyetértek az előttem szólóval..én is rettenetesen izgulós típus vagyok.Bár már az emelt angol szóbelimen túl vagyok,és legalább így kevesebb volt,meg már november óta készülök,mostmár csak az informatika tételeimmel szórakozok:(nekem ez jelenti a nehézséget a legjobban.Meg félek,hogy majd annyira fogok mindennél izgulni,hogy elfelejtek mindent..:(Na de egy kalappal Nekünk! :DMajd írd meg kérdező,hogy hogy sikerült.
2012. jún. 20. 23:01
 12/16 A kérdező kommentje:

Huhh...hat mar bar irhatnam.:)

en a szobelizeshez hozza vqgsok szokva, mert neoem megyed eves vozsgqkon volt irasbeli meg szobeli. Csak mas volt h akkor kertek 10en 1-2 tetept vagy pl vmibol 40t..://

En nem birnek reggeltol esrig tanupni...begolyoznek akkor mar. Ogazat megvalva majdnem hogy x ev utan most tanulok a pegtobbet..ez a napi 3 ora mar sok is...amit en ajno raforditottam.

Viszont remelem itt is az lesz, mint a vizsgakon..ott ia altapaban vmibol az irasbelim gyenge volt, de szoba tudtam javitani.:/

2012. jún. 21. 08:28
 13/16 anonim ***** válasza:

Én 27-én megyek:D még egy szót se tanultam:D remélem mind maxos lesz:D bízom magamban:D

te is tedd ezt...ha ideges vagy az rosszabb:D

Nekem már van közép infóm meg matekom meg idén volt mind kettőből emelt is:D nyugi a közép semmi:D

2012. jún. 23. 19:16
 14/16 A kérdező kommentje:
én is 27-én.
2012. jún. 23. 20:28
 15/16 anonim válasza:
Én szerencsére túl vagyok rajta. Pénteken délelőtt voltam :)
2012. jún. 23. 21:20
 16/16 A kérdező kommentje:
E nagyobb volt az izgulas, mint ami ott volt??
2012. jún. 25. 00:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!