Hogy telt a szóbeli érettségizők? Van aki még ezután fog?
Nekem 27-28-29 van kiírva, de már csak 8 nap és megbolondulok... Aki már túl van rajta megírná a tapasztalatait??
Nekem még van egy 40 tételes föcim meg kis angol, a többit már átnéztem, de erős túlzás, hogy mindent kívülről fújom. Nagyon izgulok.:(
Huhh...hat mar bar irhatnam.:)
en a szobelizeshez hozza vqgsok szokva, mert neoem megyed eves vozsgqkon volt irasbeli meg szobeli. Csak mas volt h akkor kertek 10en 1-2 tetept vagy pl vmibol 40t..://
En nem birnek reggeltol esrig tanupni...begolyoznek akkor mar. Ogazat megvalva majdnem hogy x ev utan most tanulok a pegtobbet..ez a napi 3 ora mar sok is...amit en ajno raforditottam.
Viszont remelem itt is az lesz, mint a vizsgakon..ott ia altapaban vmibol az irasbelim gyenge volt, de szoba tudtam javitani.:/
Én 27-én megyek:D még egy szót se tanultam:D remélem mind maxos lesz:D bízom magamban:D
te is tedd ezt...ha ideges vagy az rosszabb:D
Nekem már van közép infóm meg matekom meg idén volt mind kettőből emelt is:D nyugi a közép semmi:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!