Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » 7 tételt (kb 20 oldal) mennyi...

7 tételt (kb 20 oldal) mennyi idő alatt lehet megtanulni négyesre?

Figyelt kérdés
2012. jún. 18. 21:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Korodtól és a vizsgád típusától függ. 1 oldalt frissen átlag 30-40 perc alatt meg lehet tanulni.
2012. jún. 18. 21:56
 2/6 A kérdező kommentje:
egyetem, 21 vagyok :) az órák 80%-án részt vettem, saját jegyzetem van + 2 másik jegyzet kiegészítésnek
2012. jún. 18. 22:23
 3/6 anonim ***** válasza:
szerintem egy nap alatt teljesíthető, ha mégsem akkor 1.5 nap :) de ha sietsz 1 nap alatt meglesz ;)
2012. jún. 18. 23:03
 4/6 A kérdező kommentje:
van rá 3 napom... csak lusta vagyok nekikezdeni :DD
2012. jún. 19. 00:33
 5/6 anonim ***** válasza:

Hát neked kell érezned, hogy milyen nehézségű és szerinted mennyi idő fog kelleni rá. Nekem 17 tételem van, 17 oldal és most fogok majd neki megtanulni, holnap vizsga. Nem nehéz, értem, így nem félek attól, hogy nem fogom tudni benyalni holnapra az egészet a-tól z-ig. :)

Azért hozzátartozik az is, hogy nekem este és éjszaka pörög nagyon az agyam, illetve hajnalban felkelek mégegyszer átolvasni és így általában jól sikerülnek a vizsgáim.

Ha biztosra akarsz menni, szánj rá két napot legalább!

2012. jún. 19. 10:19
 6/6 anonim válasza:

Na, hogy sikerült? :) Nekem 20 oldalt kb. 2 hétig tartana megtanulni, ha minden nap foglalkoznék vele 3 órát. :S De én amúgy is lassan értem meg a dolgokat, nyilván ezért.

Irigylem azokat akik 1-2 nap alatt képesek ilyenekre. :)

2013. jan. 15. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!