El merjek menni szóbelire úgy, hogy 40-ból 2 tételt nem tudok? Vagy inkább éjszakázzak? :D
Figyelt kérdés
2012. jún. 18. 21:18
1/7 anonim válasza:
Aludd ki magad,az fontosabb, maximum húzol póttételt.
2/7 anonim válasza:
Szerintem nem vagy olyan szerencsétlen, hogy pont abból a 2 db tételből kihúzod az egyiket. Aludd jól ki magad, aztán Sok Sikert:)
3/7 anonim válasza:
Olvasd át, hogy minimális fogalmad legyen a két tételből, legalább el tudd kezdeni, hogy ne húzassanak póttételt, ha pont azokat húznád. Ha már elkezded, és elakadsz ők segítenek, kérdeznek, ha mázlid van tudsz válaszolni. Lehet, hogy rosszul fog sikerülni, de ha kihúzod az elsőt amit nem tudsz, majd póttételt kérsz, és az a másik, akkor tuti bukás. Elolvasni figyelmesen nem tart sokáig, és tényleg legalább lesz róluk valami fogalmad. Utána pedig sipirc aludni.
4/7 anonim válasza:
most feküdj le pihenni, és holnap kelj fel 5kor és akkor nézd át
5/7 A kérdező kommentje:
végül nagyon jókat húztam, maxpontos lett:D
2012. jún. 19. 18:06
6/7 anonim válasza:
Naaa grat :) ügyes vagy. Nekem pénteken lesz és semmit nem tudok :D
7/7 A kérdező kommentje:
nyugi, jó lesz az :D úgy be voltam tojva énis, aztán végül le sem lehetett lőni mikor beszéltem, már ők állítottak le, hogy hagyjam abba :D mivel 4 órát kellett várnom, mire sorrakerülök, addig megtanultam azt a 2 tételt is, amit addig nem tudtam. de ott van fél órád, mikor semmi másra nem gondolsz, csak a te kicsi tételedre.
2012. jún. 20. 14:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!