Mindenkinek kíváncsi lennék a VÉLEMÉNYÉRE! Szerinted mennyivel fog emelkedni átlagosan a ponthatár az orvosin?
Ha nem tudod megtippelni se, akkor kérlek ne írj!
Tudom, hogy nem lehet előre meghatározni, kiszámíthatatlan, de attól még érdekelnek a vélemények!
Szóval csak olyan írjon, aki konkrét számot ír!
Köszönöm!
Ugye 20 pontttal emelkedik a többletpont, de vajon ez azt jelenti, hogy a ponthatárok is ennyivel fognak?
Mert szerintem nem. Ha valaki 2 tárgyból emeltezik, akkor nem lehet mindekettőből olyan kiváló eredménye...,ugye?
Szerintem 8 ponttal fog emelkedni vidéken, ugyanis ha megnézzük, az emeltért +10 pont jár mindenkinek (mert ugye kötelező 1 emelt) és szerintem 2 ponttal pedig csökkenni fog a ponthatár, ha az eddigi évek ponthatárait nézzük (pl: szegeden 2009 -> 421, 2010-> 419, 2011->417). Szóval most lehetne 415 és ehhez hozzáadjuk a +10 pontot --> 425!
Ez persze nem biztos, de én így érzem!!!:)
Pesten pedig 10 pontos emelkedésre számítok!
Ja, hogy a vidékire érted.
Jó, de azt írtad h lemegy, ami azt sugallja, hogy eleve 430 felett volt a ponthatár, ezért gondoltam, hogy sotéra gondolsz. Mert ugye vidéken sose volt 430 felett a ponthatár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!